Posters

Populära posters & affischer 

Posters och affischer har verkligen blivit populärt under senaste åren. Mycket har nog att göra med den bredd och kvalitet som dagens posters faktiskt håller. Vi på Posterton har exempelvis lagt mycket stor vikt vid att hitta rätt typ av papper för trycken.

 

När du köper affischer från oss får du hem premiumpapper av absolut bästa kvalitet. Vi har varit väldigt noggranna med valet av just pappret eftersom vi vill säkerställa att bildkvaliteten är optimal. Likaså att trycket håller under lång tid. Den typen av kvalitetspapper vi använder är bland annat åldersbeständigt, vilket gör att du utan problem kan njuta av samma vackra tavla eller bild under många år. 

Posters och affischer Posterton.jpg

 

Inspireras & hitta rätt motiv

Frågan är såklart, vilket motiv ska du välja? Många lockas av det skandinaviska, minimalistiska och ljusa. Andra vill ha något mer effektfullt och sprakande på väggarna. Som tur är finns det något för alla. Vi erbjuder alla möjliga kategorier för våra bilder, bland annat natur och djur posters, grafiska tryck, fotografiska posters samt tecknade motiv. Dessutom kan du enkelt hitta passande posters utifrån vilket rum du inreder.

 

Kanske letar du efter affischer till köket? I så fall erbjuder vi en rad olika motiv som kan passa, som snygga grafiska bilder av kryddor, kaffekannor och liknande. Inreder du barnens rum? Då kanske en rejäl tavla med alfabetet vara passande.


Våra posters kommer från mängder av olika formgivare. Detta resulterar i en stor variation bland motiv och känsla. Det bästa av allt? Det är otroligt enkelt att byta ut dina posters efter en tids användning.

 

Skulle du exempelvis vilja skapa förändring mellan sommar- och vinterhalvåret? Då kan du enkelt rulla ihop affischen och förvara den i våra kartonger som du får vid leverans. Är du osäker på hur du ska kunna välja ut ett eller några få motiv bland hela vårt utbud av posters? Det finns olika sätt att tänka på, bland annat kan du välja ut en affisch baserat på din inredningsstil.

 

Om du har en väldigt skandinavisk inredning med många ljusa träslag och vita väggar, kan det bli snyggt att matcha med motiv som vass, grafiska tryck i beige tonskala eller skissade motiv.

 

Affischer & posters för alla inredningsstilar

Vill du ha något som får beskådaren att haja till kan det naturligtvis passa minst lika bra med en affisch med turkos bakgrund och något ”galet” blickfång. Kom ihåg att det inte finns några rätt ett eller fel, du kan endast skapa olika känslor i rummet. Genom att rama in dina posters i våra olika typer av ramar kan du även sätta ytterligare prägel på inredningen.

 

Våra posters kan sätta en väldigt varierad prägel på atmosfären hemma. Med andra ord kan du med hjälp av våra affischer enkelt skapa en semesterlik och avkopplande känsla, men även en uppiggande och kreativ miljö. Våga kombinera och mixa flera stilar i en och samma tavelvägg, eller kör stilrent med liknande färger och uttryck.